Et spor af Safran

Rosanna Ley

Pris
kr. 77,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:  • Mystik og romantik under eksotiske himmelstrøg  
  •  En families stærke traditioner omkring dyrkning af safran bringer os fra Cornwall til Marrakech 

Der var engang en pige, der elskede safran.   Hun elskede dens hemmeligheder, dens mystik, og mest af alt, elskede hun dens antydning af magi.  

  I den labyrintiske Medina og de livlige basarer i Marrakech, sporer Amy og Nell rødderne af den mystiske safrans spor, som fletter sig ind i begge deres fortid – fra USA til Marokko til Cornwall og hele vejen hjem til hjertet af deres familiers oprindelse.    

 Efter sin elskede mors død rejser Nell fra sit barndomshjem i Cornwall til farve og kaos i Marrakech. Hendes ægteskab hænger i en tynd tråd, men at udforske de berusende herligheder fra det marokkanske køkken kunne måske hjælpe hende til at opfylde sin drøm om at åbne sin egen restaurant hjemme i England.  

 I Marrakech møder hun Amy – en ung fotograf, der forsøger at optrævle historien bag sin families engagement i Vietnamkrigen. De to kvinder udvikler et nært venskab og opdager en overraskende for-bindelse mellem deres familier og fortid.          

 Rosanna Ley har i over 20 år afholdt skrivekurser, som vejleder i kreativ skrivning og har været mentor og vurderet nye forfatteres arbejde. Derudover har hun selv skrevet talrige artikler, noveller og 12 romaner, både under eget navn og pseudonym, udgivet i en lang række europæiske lande.   Rosanna Leys bøger er inspireret af forskellige kulturer og landskaber og har stærke kvindelige stemmer iblandet en intens understrøm af mystik og romantik.

Kommentar

Mystik og romantik under eksotiske himmelstrøg

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 03/10-2016
ISBN13 9788771161984
Forlag BAZAR
Genre Paperback Skønlitteratur
Antal sider 565
Mål 222 × 151 × 43 mm
Vægt 812 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk