En lille god gerning

Lucy Dillon

Pris
kr. 115,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:  • "Forfatteren Lucy Dillon er nutidens succes-romanforfatter som altid får sin romaner krydret med "moral og kærlighed" og råhygge, samt et glimt af humor".
  • Hvad kan du gøre for at gøre verden til et bedre sted at være?
  • Umulig-at-lægge-fra-sig roman om venskab og hemmeligheder- men mest af alt en roman om at udvise godhed og omsorg for mennesker, man ikke kender    
  •  Libby hjælper en fremmed, og forvandler sit liv i processen.  

 Libby og hendes mand Jason er flyttet tilbage til hans hjemby at forvandle familiens Bed and Breakfast til et moderne og trendy hotel.

De har lagt London bag sig – og med det alle minder på godt og ondt.  

 En dag, hvor Libby er ude at gå tur, finder hun en bevidstløs og såret kvinde. Det viser sig, at kvinden har mistet sin hukommelse; hun ved ikke, hvorfra hun kommer, hvor hun var på vej hen, og værst af alt synes ingen at savne hende ...  

 Da Libby tilbyder at tage sig af hende, sætter denne lille handling af venlighed en kæde af begivenheder i gang, der kommer til at ændre mange menneskers liv.  


       Lucy Dillon er født i Cumbria i Nordvestengland og har arbejdet i bogbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter i Herefordshire, hvor hun bor med sine to hunde.   Lucy Dillons bedstsælgende roman Ensomme hjerter og hjemløse hunde (på dansk i 2014) har vundet The Romantic Novelist Association's Novel of the Year Award. Mine 100 ting udkom på dansk i 2015.

Kommentar

forfatteren til Ensomme hjerter og herreløse hunde og mine 100 ting

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 10/02-2017
ISBN13 9788771162028
Forlag Bazar
Genre Skønlitteratur
Antal sider 480
Mål 222 × 152 × 37 mm
Vægt 733 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk