Drømmespinderi

Patti Smith

Pris
kr. 116,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forfatteren og rockpoeten Patti Smith vandt i 2010 den prestigefyldte National Book Award for 'Just Kids',  som har gået sin sejrsgang verden over og er blevet betegnet som et mesterværk inden for sin genre.

'Drømmespinderi' er en intens lille perle af en erindringsbog. Med glimt tilbage til barndommens mystiske og magiske verden – og til den tidlige ungdoms uskyld og usikkerheder. Bogen rummer essensen af,  hvad Patti Smith kan som poet og skribent: give ord til det forlængst glemte, indfange det flygtigste tankespind og fremmane hjertegribende scenerier. Virkelige og drømmeriske, egenartede og universelle. En lille bog,  men kun af format og omfang. For den stræber højt og vokser i fylde for læseren,  hvis egne erindringsbilleder uvægerligt vækkes og flettes ind.

I forordet sender Patti Smith følgende ønske: “ Alt i denne lille bog er sandt og beskrevet nøjagtigt, som det var. Det at skrive den trak mig ud af min sære tristesse,  og det er mit håb, at den vil fylde læseren med en vag og nysgerrig fryd.” ... Det gør den.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Specielt cover Indbundet
Udgivet Danmark, 01/08-2012
ISBN13 9788771291483
Forlag Klim
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 94
Mål 193 × 131 × 15 mm
Vægt 199 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Christian Hvid
Cover Illustrator Jean-François Millet