Johnny Cash

Robert Hilburn

Pris
kr. 161,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Johnny Cashs karriere tager sin begyndelse med rockens fødsel i 50’erne, hvor han debuterer på Sun Records sammen med Elvis Presley. Den slutter med American Recordings-pladerne, som fik en ny generation til at tage legenden til sig.

Indimellem disse musikhistoriske milepæle var der store op- og nedture i livet og i kunsten. Der var årevis med kunstnerisk tørke, hvor publikum vendte Cash ryggen, og hvor det evigt tilbagevendende misbrug var ved at tage livet af ham. Men der var også legendariske comebacks som fængselskoncerterne i Folsom og San Quentin sidst i 60'erne.

Fra og med disse koncerter fulgte den anerkendte rockkritiker Robert Hilburn Cashs karriere på nært hold - som ven og som rockjournalist ved Los Angeles Times. Han lavede sit sidste interview med Cash og hans kone June Carter få måneder før begges død i 2003.

“ Hilburn er kommet så tæt på Cashs nærmeste, som det kunne lade sig gøre for nogen journalist ... det mest autoritative og afslørende portræt til dato.”
Eddie Dean, Wall Street Journal

” Hilburn har skrevet en fantastisk historie om en endnu mere fantastisk sangskriver – med vorter og det hele.”
Keith Richards, Rolling Stones

” Johnny Cash var et både ordinært og ekstraordinært menneske. Alle kunne relatere sig til ham, ingen kunne være ham – og kun én mand kunne skrive så indfølt en bog om ham: Robert Hilburn”
Bono, U2

Kommentar

et liv

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 06/11-2015
ISBN13 9788771291735
Forlag Klim
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 622
Mål 238 × 168 × 48 mm
Vægt 922 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Christinna Lykkegaard Nilsson