Digital trivsel -  - Bøger - Turbine Forlaget - 9788771412642 - 15. marts 2013
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Digital trivsel 1. udgave

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Digital trivsel 1. udgave

Digital trivsel – en antologi om børn og unges onlineliv  -  Nettet, Facebook og mobilen er blevet en selvfølgelig del af unges dagligdag og sociale liv. Derfor bør det digitale også være et fokuspunkt i det pædagogiske arbejde. Men det er lettere sagt end gjort. For hvilke særlige koder og problemstillinger knytter der sig til de digitale universer og sociale medier? Hvilke rettesnore er der for trivsel og mistrivsel? Og hvilke kompetencer og personlige styrker skal udvikles for, at den enkelte unge får et godt onlineliv? Det er nogle af de spørgsmål, som syv forskellige bidragydere tager under behandling i denne antologi.

Medieforskerne Gitte Stald, Malene Charlotte Larsen og Søren Schultz Hansen sætter fokus på hhv. den konstante mobilitet, de digitale indfødte unge og unges sociale liv på og med nettet. Tre organisationer med praksiserfaringer – Red Barnet, Cyberhus og Medierådet for Børn og Unge – bidrager med artikler om forældresamarbejde, digital rådgivning og digital mobning. Endelig sætter filosof Kristian Lund i sin artikel fokus på den digitalpædagogiske udfordring.

Digital trivsel – en antologi om børn og unges onlineliv henvender sig til forældre og til fagfolk, der enten er under uddannelse eller allerede arbejder med børn og unge.


en antologi om børn og unges onlineliv

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Specielt cover Limryg
Udgivet 15. marts 2013
ISBN13 9788771412642
Forlag Turbine Forlaget
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 106
Mål 144 × 220 × 8 mm   ·   188 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk