Bogen om at være særligt sensitiv

Trond Edvard Haukedal

Pris
kr. 260,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Alt, hvad der er bedst og vigtigst for mennesker i et moderne samfund,drejer sig om følelser. Tryghed, kærlighed, nærhed, fællesskabsfølelse, motivation og lykke er alle aktuelle eksempler på følelsesmæssige tilstande,som vi alle ønsker os mest muligt af. Derfor er det ret påfaldende,at en stor gruppe mennesker, som har nogle medfødte, ganske særlige orudsætninger for følelser, ofte slet ikke kommer i nærheden af den livskvalitet, som de fortjener. Tværtimod føler mange af dem sig meget sårbare og lider i det skjulte. Op mod 20 procent af alle mennesker har personlighedstrækket særlig sensitivitet. En person med dette træk kaldes særligt sensitiv eller highly sensitive person (HSP), hvilket er den internationale betegnelse.

Særligt sensitive mennesker er en meget vigtig ressource for det moderne samfund. De har en naturlig social kompetence og fungerer derfor ofte som de grønne planter i familien og på arbejdspladsen. De ser os og forstår umiddelbart, hvordan vi har det. Det er dem, der har en særlig sans og evne for forståelse, empati, sammenhold og fællesskab.

Denne bog er skrevet til og for mennesker, der er særligt sensitive, men alle os andre, som ikke er særligt sensitive, kan med fordel læse med og få bedre forudsætninger for at være de særligt sensitives medspillere. 

Kommentar

vejen fra sårbarhed til ressource

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet Danmark, 04/09-2015
ISBN13 9788771582246
Forlag Dansk Psykologisk Forlag A/S
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 296
Mål 236 × 168 × 25 mm
Vægt 689 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Norsk
Cover Artist Louises design / Louise Glargaard Perlmutter
Cover Illustrator I&M Kommunikasjon