Den professionelle pædagog: Pædagogik mellem skole og fritid

Trine Ankerstjerne (red.)

Pris
$ 56,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Denne grundbog til pædagoguddannelsens specialisering i skole- og fritidspædagogik er skræddersyet til at bidrage til den studerendes forståelse af de kompetencemål, der er opstillet for uddannelsen. Foruden pædagogisk orienterede uddannelser er denne bog oplagt til pædagoger og andet personale, der beskæftiger sig med skole- og fritidspædagogik.

Bogen er inddelt i fire dele, som hver forholder sig til specialiseringens kompetenceområder:

  • Del 1: Barndom, ungdom, didaktik og dannelse
  • Del 2: Identitet, fællesskab, relationer og inklusion
  • Del 3: Udviklings- og læringsrum
  • Del 4: Samarbejde og udvikling


Hver del består af fire kapitler, der behandler de forskellige faglige elementer, som det skole- og fritidspædagogiske praksisfelt udgøres af. Dermed stifter den studerende bekendtskab med temaer, som forholder sig direkte til eller udspringer af praksis, og som tilsammen udgør rammen for at forstå de vilkår og betingelser for opvækst, som børn og unge i dag befinder sig i og handler ud fra.
Alle bidragydere i bogen har rod i forsknings- og udviklingsrelaterede opgaver og undervisning på det pædagogiske område, ligesom mange af dem har deres daglige gang blandt studerende og færdiguddannede pædagoger.
Til udgivelsen hører en omfattende mængde digitale redskaber, hvor den studerende får mulighed for at forfølge de pointer og problemstillinger, som det enkelte kapitel introducerer.

Kommentar

Grundbog til pædagoguddannelsen

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgivet 16/9-2019
ISBN13 9788771606867
Forlag Dafolo Forlag
Katalognr. 7837
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 280
Vægt 712 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk