Love City

David Garmark og Stephan Garmark

Pris
kr. 330,00
Forventes afsendt
6-8 arbejdsdage

Vores kunder siger:LOVE CITY: Kælenavnet for ferieparadiset St. John – en af øerne i det tidligere Dansk Vestindien. Men der ånder alt andet end fred og idyl. På orkanhærgede og ødelagte St. Thomas har den karismatiske King Malcolm samlet en hær bestående af alt fra afrikanske pirater til guerillasoldater fra Syd- og Mellemamerika og har planer om at løsrive øerne fra USA. Revolution, undtagelsestilstand og no-fly zone.

Da en mystisk malarialignende epidemi bryder ud på St. John, sendes nødhjælpsarbejderen Sam Fisker afsted som en del af et hold fra European Crisis Aid. Med sig har de et privat vagthold ledet af Daniel Stoker. Da Sams chef myrdes, bliver hun leder af nødhjælperne og forsøger at komme til bunds i, hvad det er for en epidemi, der dræber folk i massevis – for der findes ingen malariamyg på øen.

Snart opdager Sam og Danny, at deres jagt på sandheden bag udbruddet gør dem selv til de jagede, og midt i en voldsom orkan må de slå sig sammen med King Malcolm i deres kamp for overlevelse.

Love City er en roman om oprør, tab af drømme og kærlighed og naturens uovervindelighed.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/09-2018
ISBN13 9788771712605
Forlag Kandor
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 278
Mål 220 × 140 × 22 mm
Vægt 460 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Mikkel Henssel