Skæbneløs: Den blå portal - Skæbneløs 2

Linette Harpsøe

Pris
kr. 330,00
Forventes afsendt
6-8 arbejdsdage

Vores kunder siger:Enden er nær. Snart vil døden indtage jeres elskede verden, og balancen mellem de to dimensioner vil for evigt være knust.
En grusom og nådesløs smitte hærger blandt Arkis folk og efterlader ofrene som levende døde. Sirika er overbevist om, at balancen i Den Hinsides Verden er blevet forstyrret, og de eneste, som kan hjælpe med at genoprette den, er de formskiftende theanere. Sammen drager Arki og Sirika sydpå. Desværre når de ikke langt, før en shaman kaster sin forbandelse på Arki, og de må fortsætte hver for sig.
Madiga plages af et blåt lys. Det trækker i hende og kommer ofte nærmere, men aldrig så tæt på, at hun kan undersøge, hvad det er. Da hun får titlen som Nationens Forkynder, beder Kongens Garde hende forkynde den unge mand Odan som Nationens kommende konge. Men smitten har allerede et godt tag i ham, og under ceremonien modtager Madiga ilde varsler om Odans og landets fremtid. Sammen med Bjarko og dragen Ra må Madiga rejse ud for at finde sandheden om Odans fortid. Ingen ved dog, at det blå lys og smitten blot er begyndelsen på den altoverskyggende ondskab, som er på vej.
Den blå portal er andet bind i serien Skæbneløs.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 10/09-2019
ISBN13 9788771714692
Forlag DreamLitt
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 288
Mål 220 × 140 × 27 mm
Vægt 570 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist BRETH DESIGN v/Mette Breth
Illustrator Stinna Danger