Metrozone

Søren Mosdal

Pris
kr. 128,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Året er 2027. Jordens vejrsystemer er brudt sammen. Den funklende metropol, Aurinko, er druknet. Fanget i et oversvømmet metrosystem, blandt 10.000 andre sjæle, finder vi Nikki. Hun lever sit liv i det unge undergrundsmiljø med arkadespil og smarte jakker på dagsordenen.
Lige indtil hendes bror dukker op som biomekanoid. Nu er Nikki pludselig led i et oprør mod Præsident Putkos tyranniske styre og fanget i et labyrintisk spil i undergrundens skrøbelige tunneler.
80’er-inspireret ny dansk tegneserieudgivelse
Fra tegneserietegner og illustrator Søren Glosimodt Mosdals pen udkommer nu ” Metrozone”. En farverig tegneserie i et dystopisk univers, der leder tankerne hen på der lilla-begejstrede årti, hvor Kurt Russell var kølig med klap for øjet, og Detroit blev beskyttet af RoboCop.
Med ” Metrozone” bevæger Mosdal sig væk fra sin tidligere ekspressionistiske stil og ind på den amerikanske comics fantasifulde legeplads. Der er knald på både neonfarver og action, når Mosdal genkalder og fornyer dén særlige science-fiction æstetik, han selv er vokset op med.
The future is now…
” Metrozone” foregår måske nok i en nær fremtid, men med temaer som klimaforandringer, autoritære magthavere og robotstyret overvågning er den skræmmende relevant i år 2017.
Fortidens 80’er look, nutidens store udfordringer og fremtidens bange anelser forenes i en boltrende fortælling om den unge Nikki i oprør mod en hemmelighedsfuld og undertrykkende magtelite.

Søren Glosimodt Mosdal (f. 1972) blev uddannet på Billedskolen i København 1998. Han er tidligere udkommet på Fahrenheit med titlerne Lost Highway (2010), Rockworld (2013) og senest som bidrager til Pussyland (2016).
I 2016 vandt Mosdal Pingprisen for bedste danske nettegneserie, Nastrand – Beach of the Dead, hvor to af skikkelserne fra Fimbulvinter (2014, Aben Maler) tager ud på egne eventyr.
Mosdal har, udover Danmark, været udgivet i Frankrig, Schweiz og Finland.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 21/02-2017
ISBN13 9788771760644
Forlag Forlaget Fahrenheit
Genre Tegneserier
Antal sider 136
Mål 261 × 198 × 11 mm
Vægt 431 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk