Læs lydret: Nini og Tarok, trin 3

Karin Erbo Jensen

Din pris
kr. 97,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Dette er en flergangsbog til elever i indskolingen, ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Tilgang
Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette og lydrette bøger, som er inddelt i fire niveauer: Trin 0, 1, 2 og 3.

Serien henvender sig til elever, der er i gang med den allerførste læseindlæring og afkodning i indskolingen, men er også målrettet ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. 

Indhold
Nini, Nana og Momo går til ridning. Gry er med i stalden, men hun rider ikke. Hun er bange for heste. Hun er god til at male, så hun maler billeder af hestene. Pigerne er parate. De har udstyret på, og træneren sætter dem i gang. Det går fint i starten - lige til Fido kommer og gør Nanas hest urolig. Hun kan ikke styre den og falder af. Hun rører sig ikke!

Bøgerne på trin 3 indeholder lydrette ord på 1-6 bogstaver og de 120 almindelige ord. Ordene er på 1-3 stavelser, flere af dem med konsonantklynger i for- og udlyd og betingede udtaler af g, t og d. Der er 3-5 linjer pr. side.

Downloads

Se opslag
Oversigt over serien
Gratis læseforståelsesopgaver kan findes på www.læseklub.alinea.dk.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 28/11-2017
ISBN13 9788771771053
Forlag Special
Genre Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 22
Mål 215 × 155 × 10 mm
Vægt 171 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk