Lidenskab og livskvalitet gennem idræt -  - Bøger - Aarhus Universitetsforlag - 9788771843156 - 22. marts 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Lidenskab og livskvalitet gennem idræt 1. udgave

Pris
DKK 229

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 2. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Lidenskab og livskvalitet gennem idræt 1. udgave

Hårde bokseslag i ansigtet, vandring gennem fossende floder og muskelkramper i benene efter 42 kilometers maratonløb. Mange mennesker er drevet af en lyst til at udfordre sig selv, og idræt giver mulighed for at overskride kropslige og mentale grænser på en måde, som kan føre til større velvære og livsmening. 
Lidenskab og livskvalitet gennem idræt fortæller idrætsforskere og udøvere, hvordan forskellige idrætsgrene trods krav om store anstrengelser kan gøre en positiv forskel i menneskers liv. Vi går på banen med eksmisbrugerne, der finder et frirum i fodbolden med ligesindede. Vi løfter vægte i motionscentret, hvor unge mænd bygger deres kroppe og selvtillid op. Og vi cykler op ad bjerget med den midaldrende motionsrytter i lycra. 
Forfatterne undersøger idrætsudøvernes motivation, øjeblikkenes intensitet og idrættens socialiserende og identitetsdannende potentiale for den enkelte og for fællesskaber – i en tid, hvor vi konstant presser os selv i en foranderlig jagt på livskvalitet. Højere, dybere, bedre.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 22. marts 2019
ISBN13 9788771843156
Forlag Aarhus Universitetsforlag
Genre Fagbøger     Krop og Sind, Div.
Antal sider 200
Mål 162 × 240 × 13 mm   ·   476 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk