Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Richard Strauss' orkesterværker

Leif V.S. Balthzersen

Pris
kr. 161,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Hvordan lyder en fåreflok i et symfoniorkester? Og hvordan lyder det, nårDon Juan  forfører tre kvinder og hjemsøges af deres spøgelser? Dette og mere til får læseren svar på i denne bog, hvor musikhistoriker Leif V. S. Balthzersen øser af sin viden om den senromantiske komponist Richard Strauss (1864-1949).
Og der er nok at dykke ned i, når man vil lære Strauss’ storslåede og ofte banebrydende orkestermusik at kende. Richard Strauss satte alt i musik – romaner og skuespil, filosofi og selvportrætter, bjergvandringer, vandfald og uvejr. Blandt hans orkesterværker er berømte tonedigte som Don Juan, Till Eulenspiegel, Tod und Verklärung, Also sprach Zarathustra og Alpesymfonien.
Richard Strauss’ orkesterværker. En brugsanvisning er en lytteguide til musikelskere, der gerne vil blive fortrolige med Strauss’ musikalske univers. Bogen ruster lytteren til at få endnu mere ud musikken – uanset om man lytter hjemme i stuen eller i koncertsalen.

Kommentar

En brugsanvisning

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 25/10-2018
ISBN13 9788771845129
Forlag Aarhus Universitetsforlag
Genre Musik & Film
Antal sider 168
Mål 240 × 170 × 20 mm
Vægt 444 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk