Clapton - Slowhand - Philip Norman - Bøger - People'sPress - 9788772005621 - 16. november 2019

Clapton - Slowhand

Philip Norman

Pris
$ 36,99
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Clapton - Slowhand


Eric Clapton har i halvt århundrede været anerkendt som en af rockens sande virtuoser, en guitarhelt uden lige. Hans karriere spænder over næsten hele rockhistorien, som han har formet i toneangivende bands som The Yardbirds, John Mayall’s Bluesbreakers, Cream, Blind Faith, Derek and the Dominoes.
Nu bliver hans historie fortalt – også de bidder, han udelod af sine erindringer – af en af rockens mest velestimerede biografer, Philip Norman, der har fået Claptons velsignelse og bevilget adgang til hans nære familie og venner. I Clapton – Slowhand stiller Philip Norman skarpt på Erics problematiske barndom og hans vilde ungdom, der ledte til stofafhængighed i 60’erne og 70’erne og et liv i overhalingsbanen i bedste (værste) rock’n’roll-stil. 
Vi hører om hans forhold til Pattie Boyd – der var gift med Erics bedste ven, George Harrison – om hans søns tragiske død, der inspirerede en af hans kendteste sange, ’ Tears in Heaven’, og sågar om nogle af hans sagnomspundne guitarer. En stor, medrivende biografi, der kaster nyt lys på det komplekse menneske bag legenden.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 16. november 2019
ISBN13 9788772005621
Forlag People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 400
Mål 168 × 238 × 30 mm
Vægt 768 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis flere

Mere med Philip Norman

Hvis du kan lide Philip Norman, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger

Vis flere

Flere tilbud: Biografier og Erindringer