Ti svenskere skal dø

Martin Österdahl

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Under en gårdaktion i Roslagen finder man en død mand i en brudekiste. Hans krop er skåret i stykker, og mærkelige tegn er ridset ind i hans pande. Den døde viser sig at have været chef i Integrationsministeriet og er den første af en række svenskere højt på strå, der falder som ofre for en brutal morder.      
Hvem bliver den næste? lyder spørgsmålet snart. Ingen ved, hvordan man beskytter sig mod den usynlige fjende. Samtidig afholder Rusland sin største flådeøvelse siden Murens fald, og Kursk, atomubåden, der skulle være umulig at sænke, støder på grund. Mens de russiske sømænd kæmper for livet, ser præsident Putin koldblodigt til, og den slumrende konflikt mellem øst og vest spidser til på ny. 
Den eneste med indsigt i begivenhedernes sammenhæng er ruslandeksperten Max Anger. Kun han kan stoppe morderen. Men i kampen mod tiden modarbejdes han fra alle sider. Ondskaben strækker sine rødder langt tilbage i tiden, til det mørkeste kapitel af Sveriges historie. Der er noget, som ingen ønsker skal dukke op til overfladen igen.   
Ti svenskere skal dø er anden fritstående spændingsroman i serien om Max Anger og fuld af action: Martin Österdahl væver nutidens mest sprængfarlige spørgsmål sammen med en dramatisk periode af vores historie.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 13/06-2019
ISBN13 9788772007465
Forlag People'sPress
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 500
Mål 232 × 158 × 34 mm
Vægt 753 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Svensk

Vis flere

Mere med Martin Österdahl

Hvis du kan lide Martin Österdahl, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære krimier og spændingsromaner