Klima på afveje

Anders Bjerre Mikkelsen

Pris
kr. 174,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Klimaet er kommet på afveje, selvom både krisens årsag og dens løsning befinder sig i den menneskelige sfære. På trods af at 196 lande er enige om at begrænse den globale temperaturstigning til 2 og helst 1,5 grader i forhold til 1990, er der ingen storstilet omstilling i syne.

Klima på afveje – en samfundsskabt krise handler ikke om, hvordan man omstiller fra sort til grøn økonomi. Perspektivet er langt større: Vi har et samfundsmæssigt problem, og klimakrisen kan ikke løses isoleret fra resten af verdenssamfundet. Klimakrisen er flettet sammen med en ødelæggende ulighed i en verden, hvor spændinger og trusler om krig underminerer nødvendigt samarbejde mellem nationerne. 

Problemerne er uløselige inden for systemets egne rammer. Vi har derfor brug for en alternativ løsning på, hvordan vi indretter de fremtidige samfund. Bogen viser, hvordan klimaændringer, trusler om krig og ulighed skal ses som et samlet hele. Forfatteren giver sit bud på de strategier, der skal i spil for at imødegå ændringerne og virkningerne deraf.

Anders Bjerre Mikkelsen er pensioneret ingeniør.

Kommentar

en samfundsskabt krise

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 01/11-2019
ISBN13 9788772161983
Forlag Frydenlund
Genre Fagbøger     Samfund, Div.
Antal sider 105
Mål 206 × 134 × 8 mm
Vægt 151 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Signe Kisbye Mikkelsen