Danske elevers teknologiforståelse - Bundsgaard Jeppe - Bøger - Aarhus Universitetsforlag - 9788772190600 - 5. november 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Danske elevers teknologiforståelse 1. udgave

Bundsgaard Jeppe

Pris
DKK 237

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 18. - 19. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Danske elevers teknologiforståelse 1. udgave

Danske 8.-klasseelevers computer- og informationskompetencer er klart forbedret inden for de seneste fem år. Det viser resultaterne af International Computer and Information Literacy Study (ICILS) fra 2018. Faktisk præsterer de danske unge bedst af alle elever i de 12 deltagerlande, og de placerer sig også i toppen når det gælder kompetencer i datalogisk tænkning. 
Selv om der er meget at glæde sig over, så viser undersøgelsen også at en stor gruppe elever har svært ved at forholde sig kritisk til digitale teknologier og deres brug af dem. Desuden er der meget store forskelle mellem pigers og drenges opfattelse af deres egne it-kompetencer og deres forestillinger om et fremtidigt arbejdsliv med it. Derfor er der fortsat behov for at styrke og udvikle de unges teknologiforståelse i skolen. 
I bogen Danske elevers teknologiforståelse præsenterer forskerne resultaterne af ICILS-undersøgelsen. De fortæller om undersøgelsens baggrund og formål, om udviklingen siden første undersøgelse i 2013 samt om mulige sammenhænge og årsager til resultaterne.


Resultater fra ICILS-undersøgelsen

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 5. november 2019
ISBN13 9788772190600
Forlag Aarhus Universitetsforlag
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 244
Mål 177 × 244 × 19 mm   ·   678 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk