Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Kinesisk øreakupunktur

Doris Damsgaard

Pris
kr. 348,00
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger: Kinesisk øreakupunktur kan bruges som en enkeltstående behandling og som et værdifuldt supplement til andre terapier.

Når man arbejder med ører, vil man opdage at ørerne er forskellige på folk. Og dog så ens! Børns ører har fået den form, som de skal have, allerede tidligt i deres liv. Og det viser, sygdomstegn og ubalancer nøjagtigt ligesom de voksnes ører gør det. Der er en ny verden at opdage - en forbløffende ny verden!

Øreakupunktur har været brugt til smertebehandling, sygdomsbehandling, beroligende behandling, bedøvelse, forebyggende behandling, til prævention og meget mere. I nutiden bruges øreakupunktur til behandling af en endnu længere række af sygdomme og ubalancer. Fysiske og psykiske, samt afvænning fra afhængighed af tobak, medicin, mad og narkotiske stoffer.

Både krops- og øreakupunktur har vandret imellem kontinenter og lande i tusinde år. Undervejs har metoderne udviklet nationale tilsnit. Derfor er de ikke ens. Der er små forskelle i detaljerne. Men det virker.

Medie Bøger     Spiralbog   (Bog med spiralryg)
Udgave 4. udgave, 2. oplag
Specielt cover Spiralryg
Udgivet 21/5-2014
Oprindeligt udgivet 2012
ISBN13 9788774665335
Forlag Hovedland
Genre New Age     Alternativ Behandling
Mål 300 × 220 × 17 mm
Vægt 685 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk