Ulysses

James Joyce


Folkeudgave af James Joyces mesterværk, nyoversat, illustreret og forsynet med omfattende noter.
Ligesom i andre oversættelser og udgaver, følger læseren Leopold Bloom på hans vandring gennem Dublin den 16. juni 1904. Men i denne udgave er der gjort alt for at læseren følger Bloom hele vejen hjem til Molly.  
Romanen Ulysses skræmmer mange læsere, som oplever at den er for stor, for vigtig og for vanskeligt tilgængelig. Formentlig kommer kun et fåtal hele vejen igennem bogen ved egen kraft.  For at hjælpe læseren på øjenhøjde med Joyces tekst har oversætterne forsynet deres udgave med mere end 3.000 fodnoter. Her får man sangteksterne, avissladderen og den katolske liturgi serveret lige ved hånden.
Bent Wibergs og Jens Feilbergs nye oversættelse af Ulysses er resultat af mange års arbejde med at skabe en præcis gengivelse på dansk, uden at sætte originalens energi og tone over styr.  
Som noget helt særligt er folkeudgaven illustreret. Hvert af bogens tre hovedafsnit åbner med en billedsekvens af kunstneren Helle Frøsig, som introducerer bogens temaer gennem collageagtige sammenstillinger af historiske billedelementer.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet Danmark, 19/02-2019
ISBN13 9788776955434
Forlag Forlaget Vandkunsten
Genre Skønlitteratur
Antal sider 1066
Mål 245 × 125 × 53 mm
Vægt 1.098 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Carl-H.K. Zakrisson
Illustrator Helle Frøsig

Vis flere

Mere med James Joyce

Hvis du kan lide James Joyce, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis flere

Flere tilbud: Skønlitteratur