Lydfortællinger

Trine May, Frederik May, Jonatan May


Forlaget skriver

Denne bog handler om lydfortællinger ? altså fortællinger du alene oplever med ørerne. Det er en spirende genre, for siden telefonen blev det største medium, er der blevet podcastet lydfortællinger som aldrig før. 

Eleverne præsenteres for de allerbedste og mest dramatiske af slagsen. De vil blandt andet stifte bekendtskab med en bankrøver på vej til sit første kup, en ung mand der fanges af Gestapo-officerer, og en mystisk kvinde der frekventerer klostre i det danske land med sin tunge kuffert. Alle lydfortællinger tilgås via QR-koder indsat i bogen.

Foruden at lære om genren og anvende deres viden i et fokuseret arbejde med at analysere, fortolke, vurdere og perspektivere, bliver eleverne klædt på til selv at producere egne lydfortællinger og få ideer til, hvordan lydfortællinger kan indgå i den mundtlige prøve. 

Lydfortællinger er målrettet 7.-10. klasse og sætter fokus på lydfortællinger i bredeste forstand. Eleverne lærer at analysere lydfortællinger med udgangspunkt i tre analyseområder dramaturgistemmer og lyde.

Medie Bøger     Bog
Udgave 1. udgave
Udgivet 13/11-2017
ISBN13 9788779969506
Forlag Dansklærerforeningen
Antal sider 96
Mål 260 × 190 × 8 mm
Vægt 338 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk