Rejsen mod tilgivelse

Tom Stranger & Thordis Elva

Pris
kr. 33,00
Forventes afsendt
6-8 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forlaget skriver

En kvinde, en mand, et overgreb.

Som 16-årig bliver Thordis Elva voldtaget af den australske udvekslingsstudent Tom Stranger. Hun anmelder det aldrig, men hændelsen kommer til at påvirke hende dybt, og flere år senere vælger hun at kontakte Tom og konfrontere ham med det, han har gjort. Det svar, hun får, overrasker hende: En uforbeholden indrømmelse, der er fyldt med anger.

Det bliver begyndelsen på en otte år lang mail-korrespondance, og efter hundredvis af breve med svære spørgsmål og endnu sværere svar bliver de enige om at mødes ansigt til ansigt. De mødes i Cape Town: en by med et af de højeste antal seksuelle overgreb i verden. I løbet af opholdet bliver Thordis' og Toms liv forandret for altid.

Bogen er et unikt samarbejde mellem en overlever og en gerningsmand. En sand historie om at turde se fortidens dæmoner i øjnene og om en lang rejse mod forsoning og tilgivelse.

"South of Forgiveness", som er bogens oprindelige titel, har fået international opmærksomhed og er udkommet i en lang række lande. Bogen er skrevet af Thordis Elva og Tom Stranger og oversat til dansk af Anne Krogh Hørning.

Kommentar

South of Forgiveness

Medie Bøger     Bog
Udgave 1. udgave
Udgivet 01/02-2018
ISBN13 9788793646353
Forlag Straarup & Co
Antal sider 310
Estimeret vægt 311 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk