Et sted inden i os

Kajsa Ingemarsson

Pris
kr. 381,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Kan man vende tilbage når det værste er sket? Rebecka er en succesrig forretningskvinde og hun lever i et tilsyneladende lykkeligt ægteskab. Men hendes liv er havnet i et kaos som driver hende til det yderste. En sen efterårsaften står hun ved et rækværk på Fjällgatan i Stockholm. Bag sig har hun en karriere, et ægteskab, succes og penge. Foran sig har hun den glitrende by og for sine fødder en højde som vil knuse enhver. Rebecka har allerede truffet sin beslutning, men i samme øjeblik det er for sent ombestemmer hun sig.   Historien kunne være slut her, men det er først her den begynder. For hvordan kan Rebecka gøre det hele godt igen? Ved sin side har hun Arayan, den skytsengel hun ikke tror på, og som hun til at begynde med ikke vil kendes ved. Arayan forsøger at hjælpe hende til at forsone sig med sig selv, sit liv og det som førte til hendes beslutning. Men Rebecka lytter ikke. Det eneste hun vil er at genforenes med sin mand Mikael, og hun bliver ved hans side, for at redde deres forhold.  Da hun bliver ført sammen med nogle andre vildfarne sjæle bliver hun modvilligt klar over at afstanden mellem hende og Mikael er dybere end hun har valgt at se, og i sin længsel efter nærhed tvinges hun til at konfrontere sine rædsler og forestillinger om hvad ægte kærlighed er.  For Mikael rejser Rebeckas død spørgsmålet om han overhovedet har vidst hvem hun var, og jagten på svar fører ham længere og længere bort. Rebeckas mareridt er blevet virkelighed, og hun kan intet gøre.  Men måske findes der alligevel en måde at lade kærligheden sejre. For den som finder modet til at sætte sin elskede fri.
Et sted inden i os er en dyb, men også en legende fortælling om liv og død. Om en kærlighed som går forud for menneskets ønske om at eje hinanden og om længslen efter samhørighed og forsoning med det som har været, men som ikke længere er. 
Kajsa Ingemarsson er født i 1965, og hun debuterede som forfatter i 2002. Siden har hun udgivet syv bøger, som er oversat til mange sprog. I Sverige udkommer hun på forlaget Norstedts som omtaler hende som en af forlagets mest læste og elskede forfattere.  Kajsa Ingemarsson har også arbejdet som manuskriptforfatter, skuespiller og producer i radio- og tv-branchen, hvor hun blandt andet er en af deltagerne i det populære radioprogram På minuten og producerer tv-programmet Svagaste länken. Tidligere er to af Kajsas bøger udkommet i Danmark, nemlig Skæbnehjulet og Små gule citroner. 

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 20/12-2019
ISBN13 9788793699045
Forlag Palatium Books ApS
Genre Skønlitteratur
Antal sider 320
Mål 215 × 142 × 24 mm
Vægt 450 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk
Cover Artist Grid, Silvana Nikolic