Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Slimsnegle fra det ydre rum!

René Toft

Pris
kr. 272,00
Forventes afsendt
4-6 arbejdsdage

Vores kunder siger:Døren gik op.   "Har I væ-ret u-ar-ti-ge? Så kom til in-spek-tø-ren!” Inspektøren stod nu i døråbningen og så helt forfærdelig ud. Der kravlede snegle rundt på hans ansigt og ned ad halsen. Ud af øret og ind i næsen. Han var næsten grå i ansigtet, kun afbrudt af gennemsigtige, grønne slimrester fra de mange snegle. "Ja, Spækker. Vi har været virkelig uartige. Er det ikke rigtigt, Funder?"  "Jo, Trolle. Vi har nemlig taget vandpistoler med i skole. Er I klar?" De tre børn kiggede på hinanden og smilede.  "TRE. TO. EN. SKYD!" råbte Flora.  
Den lille provinsby Kirke Knærum bliver invaderet af klamme slimsnegle fra det ydre rum. De kravler op i de voksnes næser og gør dem til tanketomme zombierobotter. De eneste, der kan stoppe slimsneglene fra at overtage hele verden, er børnene Trolle, Funder og Flora. Og det vil de gøre med vandpistoler, brandbiler, tanks og en lysende politikugle fra en anden verden. For mindre kan jo ikke gøre det i Kirke Knærum. 

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 23/3-2020
ISBN13 9788793728516
Forlag Calibat
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 124
Mål 218 × 154 × 16 mm
Vægt 363 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Aske Schmidt Rose
Cover Illustrator Aske Schmidt Rose