Børnebyggerne

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen

Pris
kr. 218,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:BØRNEBYGGERNE vil gerne invitere børn og voksne ind i et gør-det-selv- og byg-amok-univers, hvor man sammen skal være kreative, opfindsomme og gode til at bygge alle mulige ting.
Bogen byder på 40 fede DIY-guides i børnehøjde, til dig, der elsker at bygge alt lige fra en dinosaurusbogstøtte, et moderne dukkehus, et par stylter, en selvkørende bil, et fuglehus, en garage til dine legetøjsbiler til en zoologisk have af toiletruller. I en stor del af byggeprojekterne lægges der op til brug af genbrugsmaterialer.
Lise og Michael guider dig trin-for-trin med tekst og billeder.
BØRNEBYGGERNE er for alle børn (fra 5 år og op) og voksne, som gerne vil væk fra skærmen og bruge hænderne – og samtidig bygge noget, der er brugbart og lidt anderledes.
Om forfatterne Lise og MichaelLise Vandborg og Michael Stig Christensen er to gæve nordjyder, der i 2016 vandt et selvbygget hus i TV2's serie "Nybyggerne". Det var også startskuddet til et liv som selvstændige. Lise og Michaels hjerter brænder for at kreere, dele og inspirere både store og små, unge og gamle til at gå ud og eksperimentere selv.
Det er forfatternes egne erindringer om byggeri hos bedsteforældre, som inspirerede dem til at udvikle byggeprojekterne i denne DIY-guide til børn, hvor børnene i flere aldre og niveauer kan udfolde deres kreative nysgerrighed.

Kommentar

Gør-det-selv for store og små

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 16/11-2018
ISBN13 9788793748026
Forlag Rydendahl Forlag
Genre Fagbøger for Børn
Antal sider 104
Mål 230 × 210 × 14 mm
Estimeret vægt 385 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Karina Rydendahl