Knæk koden til glutenfrit brød

Karina Baagø

Pris
kr. 209,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.
I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.
Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om. Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt. Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.
Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag!
Alle opskrifter er naturligt glutenfrie, mælkefrie og low FODMAP.
Om forfatteren
Karina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang. Med udgangspunkt i personlige erfaringer og faglige kompetencer fra sin uddannelse i ernæring og sundhed, rådgiver Karina familier om hverdagen med glutenfri diæt.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/05-2019
ISBN13 9788793755277
Forlag Forlaget Forfatterskabet.dk
Genre Kogebøger
Antal sider 110
Mål 230 × 194 × 12 mm
Vægt 454 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Illustrator Mons René Andersen
Photographer Anne Kring og Asbjørn Baagø

Hvis du kan lide Karina Baagø, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Mad og Drikke

Vis flere

Flere tilbud: Populære kogebøger