Sunde vaner - skabt med vilje

Imran Rashid

Pris
kr. 242,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Har du nogensinde gjort noget, du vidste, var forkert at gøre? Handlet stik imod din sunde fornuft? Udviklet vaner, som du ville ønske, at du ikke havde? Eller ofte ønsket, at du havde mere viljestyrke i hverdagen? Sandheden er lige så simpel, som den er chokerende: Du er nemlig langtfra det menneske, som du tror, at du er. 
I denne bog sammenfatter speciallæge og IT-iværksætter Imran Rashid de vigtigste konklusioner fra de sidste 40 års forskning inden for menneskelig motivation, adfærdsdesign, bevidsthedspsykologi samt vaneteori i en analyse af, hvem du i virkeligheden er, og hvad dette betyder for din evne til at påvirke dit eget liv. I bogen viser forfatteren desuden, hvordan du systematisk kan anvende disse nye indsigter til at skabe sunde vaner med vilje i dit eget liv, i din familie eller på din arbejdsplads. Endelig diskuteres det, hvilke konsekvenser denne opsigtsvækkende viden rent faktisk har for os alle – både på samfundsniveau og i et globalt perspektiv. 
Imran Rashid er speciallæge i almen medicin, foredragsholder og forfatter til bestsellerne SLUK, Offline og børnebogen Tænd Fantasien. 

Kommentar

Sådan skabes sund adfærd for dig selv og andre

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 30/12-2019
ISBN13 9788793810068
Forlag FADL's Forlag
Genre Krop og Sind, Div.
Estimeret vægt 500 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Imran Rashid

Hvis du kan lide Imran Rashid, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krop, Psyke og Sundhed

Vis flere

Flere tilbud: Bøger: Mest populære

Vis flere

Flere tilbud: Bedst sælgende danske bøger

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER