Med alle midler

Thomas C. Krohn

Pris
kr. 77,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Med alle midler - en psykologisk thriller  ​’ Med alle midler’ er en psykologisk thriller om en forskers ambitiøse, men manipulerende og egoistiske skyggeside, hvor midler som sex, løgn, bedrag og mord tages i brug for at nå målet.   
Beskrivelse:  Hun er ikke morder. Hun er problemløser. 
Sådan opfatter den unge ambitiøse forsker, Sara Neuville, sig selv. 
Indtil for ganske nylig så alt lyst ud og formede sig, som hun havde planlagt det. Forskningsresultaterne så lovende ud, hun var gift med sin drømmemand, og hun kunne nyde anerkendelsens blændende rampelys. 
Men hendes forsøg gik ikke, som hun havde forudset, og privat udviklede det sig heller ikke, som hun ønskede det. 
Hun skulle handle for ikke at miste kontrollen og for at tage hånd om sin egen fremtid. Hun måtte finde løsninger på problemerne. Med alle midler.   
Uddrag af bogen:  Sprøjten blev gjort klar. Rutineret fangede hun en rotte og holdt den fast, så hun kunne komme til venen i halen. Herefter injicerede hun væsken i rotten. Sara kiggede på den, for at se hvad der skete. Rotten sad stille, men pludseligt gispede den et par gange, hvorefter den faldt sammen. Sara mærkede efter dens hjerteslag. Der var ikke noget at mærke. Den var død. Hun gentog det med den anden rotte med samme resultat. Det virkede. Hvis det kunne slå rotterne ihjel, burde det også kunne tage livet af ....

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 02/02-2018
Oprindeligt udgivet 2017
ISBN13 9788797018606
Forlag RosenHill
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 299
Mål 212 × 150 × 20 mm
Vægt 429 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk