Fra fat til fabulous - EASIS Gustav Salinas - Bøger - EASIS A/S - 9788799647194 - 3/1-2019

Fra fat til fabulous

EASIS Gustav Salinas

Pris
$ 12,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Fra fat til fabulous


Gustav Salinas har været alt fra for lækker til love, en diva i junglen og på udebane med Linse. Men Gustav har aldrig været så meget på udebane, som da han blev indlagt efter et voldeligt overfald. Under sit ophold på hospitalet beslutter Gustav, at han ikke vil lade sig slå ud; han vil ikke være bange.

Med viljen som det vigtigste værktøj, ændrer Gustavs sit liv, så han i dag er veltrænet og har dedikeret sit arbejdsliv til at hjælpe andre med at finde viljestyrken til at ændre deres eget liv.

Oversat til vægttabsverdenen bruger han sine erfaringer og sin uddannelse til at hjælpe andre med at blive den bedste udgave af dem selv. At gå fra fat til fabulous. Gustav tror nemlig på, at alle har potentialet til at blive fabulous.

Udgangspunktet, for at du kan komme til at føle dig fabulous, er, at du har det godt med dig selv og din krop. Med denne bog får du en helhedsorienteret løsning, der kan kickstarte et vægttab og hjælpe dig til at smide 12 kilo på bare 12 uger – godt guidet af Gustav.

Du får også over 40 opskrifter på lækre retter uden tilsat sukker, retter til hele dagen, også de små snacks og mellemmåltider. Glæd dig til meatza, broccolivafler, greenies, prinsessekage, makroner og meget mere.

Du får desuden et nemt og overskueligt træningsprogram med øvelser, som du kan lave overalt, og sidst, men ikke mindst, indeholder bogen en oversigt over det daglige kaloriebehov, så du nemt og enkelt kan beregne, hvor meget du skal forbrænde for at tabe dig og blive fabulous. At det er muligt at nå dine mål, får du bevis for med case-historien om Rie, der har tabt 50 kg på kun 8 mdr.

Kommentar

Tab 12 kg på 12 uger

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 3/1-2019
ISBN13 9788799647194
Forlag EASIS A/S
Genre Kogebøger
Antal sider 80
Mål 247 × 178 × 12 mm
Vægt 421 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner VGraphic v. Vibeke Kristensen
Forordsforfatter Gustav Salinas
Fotograf Mikkel Adsbøl og Damen Jasper Jazaieny

Vis flere

Mere med EASIS Gustav Salinas

Hvis du kan lide EASIS Gustav Salinas, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Prisfald Bøger

Vis flere

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger