ORK-sagaen: ORK-sagaen 1 - Orkbrødrene

Michael Peinkofer, Jan Bratenstein, Peter Snejbjerg, Lars Bjørstrup

Pris
kr. 129,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Meget mod deres vilje bliver de to orkbrødre, Balbok og Rammar, hovedpersonerne i et blodigt og hæsblæsende eventyr, hvis udfald kan afgøre den ældgamle kamp mellem lysets og mørkets kræfter. For de to hårdtprøvede orker gælder det dog først og fremmest om at redde deres eget skind. Og undervejs muligvis også en enkelt elverprinsesse og verden i al almindelighed. 
Udover orker, gnomer, elvere og dværge er der også to tyskere involveret i ORK-sagaen i form af Michael Peinkofer, hvis populære fantasyromaner Jan Bratenstein har omsat til tegneserieform, og to danskere i skikkelse af Peter Snejbjerg, der på bedste orkisk vis har tegnet ORK-sagaen, og Lars Bjørstrup, der har hjulpet ham med farvelægningen.     
” Brutale kampe, magi og monstre, blod i stride strømme og to feje krigere, der er dummere end snot – ORK-sagaen har det hele! En gnistrende veloplagt fantasyhistorie fuld af skallesmækkende og kraniekløvende orker. Hvad mere kan man dog ønske sig?”                   - Benni Bødker

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet Danmark, 10/06-2018
ISBN13 9788799963140
Forlag Forlaget Comic Factory
Genre Tegneserier
Antal sider 48
Mål 305 × 228 × 8 mm
Vægt 430 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Tysk
Cover Artist Peter Snejbjerg, Rasmus Brink Kronholm
Cover Illustrator Peter Snejbjerg, Lars Bjørstrup
Foreword Author Benni Bødker
Illustrator
Artist Peter Snejbjerg