Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 150,00
Din pris
DKK 121,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Eksodus

Lisbeth Zornig & Mikael Lindholm


Beskrivelse

Der er valgkamp i Danmark. Malene Jørgensen har stiftet sit eget parti, Bæredygtig fremtid, og hun og hendes partigruppe arbejder målrettet for at komme i Folketinget.

En tidlig morgen i Valby udløses en bombe, da en fremtrædende politiker tager sin cykel for at cykle på arbejde. Herefter eksploderer der cykler i alle dele af København i løbet af dagen, og der udbryder panik i hele byen. Regeringen aktiverer det nationale terrorberedskab med politi, forsvar og hjemmeværn, som går i gang med at fjerne de 600.000 cykler, som befinder sig på gaderne i København.

Mistanken om terror retter sig hurtigt mod muslimske ekstremister og skaber voldsomme reaktioner med knuste butiksruder, angreb på moskeer og personoverfald. Samtidig hamstrer skræmte borgere fødevarer og barrikaderer sig i deres hjem. Malene indkaldes sammen med de andre partiledere til krisemøde i Statsministeriet. Spørgsmålet er, om valgkampen skal aflyses, og der skal indføres undtagelsestilstand i Danmark, indtil man har fanget terroristerne. Dagen efter eksploderer der nye bomber. Denne gang er det ikke cykler, der eksploderer …

Produktdetaljer

Medie   Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   19/04-2018
ISBN13   9788740037333
Forlag   Politikens Forlag
Genre   Krimi og Spænding
Antal sider  345
Mål   228 × 156 × 41 mm
Vægt   766 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk