Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
kr. 129,00
Din pris
kr. 104,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Voksenlivet er en myte - En Sarah's Scribbles-samling

Sarah Andersen


Beskrivelse

Sarah’s Scribbles: Voksenlivet er en myte er til alle os, der stadig har problemer med at komme ud af sengen om morgenen. Os, der savner vores pyjamas, så snart vi er ude af døren. Os, som hele tiden bliver ramt af tanken: Bliver jeg nogensinde rigtig voksen? Det spørgsmål er det underliggende tema i Sarah Andersens halvbiografiske tegneseriestriber. 
Striberne fanger på humoristisk vis hverdagssituationer, vi alle sammen kender og som kan få os til at spekulere på, om det der med voksenlivet virkelig bare er en myte. Som når hovedpersonen ikke har lyst til at stå ud af sengen og blive tvunget til at møde folk eller når rengøringen kun bliver taget som en overspringshandling. 
Kvinden bag Sarah’s Scribbles har danske rødder, men er født og opvokset i USA.  Den nu Brooklyn-bosatte illustrator startede striberne som en web-tegneserie og siden 2011 har de humoristiske striber bredt sig over hele verden. 
Tegneserien er oversat til dansk af StineStregen og indeholder en særlig side, som Sarah Andersen har tegnet helt specielt til sine danske læsere, og som kun findes i den danske udgave af bogen.

Produktdetaljer

Medie   Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   19/10-2017
ISBN13   9788770856904
Forlag   Cobolt
Genre   Tegneserier
Antal sider  112
Mål   205 × 168 × 14 mm
Vægt   289 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk
Artist   Sarah Andersen