Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 299,95
Din pris
DKK 242,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt inden for
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Jokeren og tyven

Victor Maymudes


Beskrivelse

Trods sin status som en af de største musikere gennem historien fremstår Bob Dylan stadig som en lukket, utilnærmelig person omgærdet af mystik. Han åbner sjældent op. Man kommer aldrig helt tæt. Det gjorde Victor Maymudes.

I over tredive år var han Dylans tour manager, rejsekammerat og nære ven. Jokeren og tyven er historien om Maymudes’ tid med Dylan fra de første dage i tressernes Greenwich Village og frem til bruddet i slutningen af halvfemserne. En førstehåndsberetning, der bidrager med ukendte detaljer og samtidig nuancerer den store fortælling om allerede kendte begivenheder i Dylans kunstneriske og personlige liv.      

Da Victor Maymudes døde i 2001, efterlod han sig et unikt materiale i form af 24 timers båndoptagelser med interviews, der skulle danne grundlag for hans bog om Dylan. Sønnen Jacob påtog sig – med udgangspunkt i Victors optagelser – opgaven at skrive den bog, som faderen aldrig fik påbegyndt. Jokeren og tyven er et usædvanligt bidrag til den enorme mængde af Dylan-litteratur i kraft af sin helt specielle tilblivelseshistorie og de berømte båndoptagelser, men først og fremmest som et originalt og stærkt fortalt portræt af tiden og af Dylan som kunstner og menneske. Samtidig er bogen illustreret med aldrig før offentliggjorte fotografier.

Kommentar

mit liv med Bob Dylan

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivelsesdato 30/03-2015
ISBN13 9788771379143
Forlag People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 289
Mål 238 × 164 × 24 mm
Vægt 657 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk