Moderne mormormad - Ditte Ingemann og Hélène Wagn - Bøger - Samvirke - 9788792949400 - 17. marts 2016
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Moderne mormormad 1. udgave

Ditte Ingemann og Hélène Wagn

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Moderne mormormad 1. udgave

Moderne mormormad inviterer forfatterne Ditte Ingemann og Hélène Wagn os på en kulinarisk rejse gennem fire årtier, tilbage til dengang mormor stod ved komfuret. Bogen er en hyldest til det klassiske danske køkken og indeholder 65 originale opskrifter – med et nutidigt twist, bedre råvarer, mindre fedt og flere grøntsager.
Du kan med andre ord roligt kaste dig ud i at lave kåldolmere, stegt flæsk med persillesovs, citronfromage, indbagt mørbrad og maskeret blomkål. Eller prøv den klassiske glaserede skinke og flødekartofler, friteret camenbert, kiksekage og forloren hare. Der er garanteret retroglæde og velsmag for madnydere i alle aldre. 
Ditte Ingemann er født og opvokset i Jylland med mormormad på bordet mange gange om ugen. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed og er selvlært madfotograf. Ditte har fotograferet og skrevet alle opskrifterne til Moderne Mormormad, der er hendes sjette kogebog.
Hélène Wagn er journalist og gastronom, tidligere chefredaktør på MAD&venner og kogebogsredaktør på Gyldendal. Hélène har tidligere skrevet fire egne kogebøger, fortrinsvis om fransk mad. I Moderne Mormormad fortæller hun levende og spændende om de fire årtiers køkkenkrønike.   
Udgivet af Samvirke.


65 retroretter fra 1950'erne, 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 17. marts 2016
ISBN13 9788792949400
Forlag Samvirke
Genre Kogebøger
Antal sider 192
Mål 210 × 272 × 21 mm   ·   878 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Bettina Kjærulff-Schmidt
Fotograf Ditte Ingemann

Andre har også købt