Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 139,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

LP   (2018) DKK 159,95

Unplugged 2017

Hanne Boel


Beskrivelse

Hanne Boel slog igennem som sangerinde i slutningen af 1980erne, og hun har siden da udgivet ikke mindre end 20 albums og vundet et hav af priser. I dag har hun netop afsluttet sin stilling som professor og prorektor på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, hvor hun har været ansat siden 2009. Nu er Hanne igen "on her own", og sangerinden der er kendt for sin karakteristiske stemme af soul og jazz siger selv:

"Jeg er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det jeg virkelig elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som gerne vil have en god oplevelse og måske en lille smule at tænke over."

På denne nye liveudgivelse får man lyd for udsagn, Hanne Boel stråler i et sjældent musikalsk set up med hendes faste akustiske trio, de guitarspillende følgesvende Jens Runge og Jacob Funch udvidet med Anders Bach på klaviaturer, Jacob Andersen på perkussion og ikke mindst stryger kvartetten, LiveStrings.

Optaget ved koncerter i respektive Musikkens Hus i Ålborg og Koncertsalen i København d. 11. og 12. februar 2017. Det har længe været en drøm for Hanne, at give sit publikum netop denne koncertoplevelse, der rummer helt nye versioner af hendes omfattende bagkatalog. Fra det lette og luftige akustiske trio set-up udfolder musikken sig til en større og mættet koncertoplevelse, det velkendte repertoire bliver som født på ny i lækre akustiske versioner der får lov til at udvikle sig og tage den tid de tar'.

Produktdetaljer

Medie CD   (Compact Disc)
Udgivet 03/11-2017
EAN/UPC 0663993909325
Label SUN
Estimeret vægt 124 gram