Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
kr. 99,95
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

LP   (2019) kr. 169,95

 Hun Nåede At Klappe Hunden

Sebastian


Beskrivelse

Signeret udgave - eksklusivt hos imusic.dk

De signerede eksemplarer bliver reserveret i den rækkefølge bestillingerne kommer ind.

Limited signed edition.


Det nye Sebastian album Hun nåede at klappe hunden udkommer den 26. april, og er album nummer 40 (når man tæller original-album, live og diverse rariteter med). Medregnes opsamlingerne i eget navn er vi langt over 50.

Sebastian er en legende på den danske musikscene. De senere år er Sebastians produktivitet og kreativitet blomstret igen, hvilket resulterer i et nyt album, "kun" halvandet år efter Sange til Drømmescenariet.

Hun nåede at klappe hunden består af ni nye sange og to bonussange, indspillet med et stjernehold af musikere - identisk med det band Sebastian turnerede med, på den meget succesfulde turne i slutningen af 2018. Sebastian Band består af Sebastian (lead vokal, kor og akustisk guitar), Michael Friis (bas), Nils Henriksen (elguitar), Klaus Menzer (trommer og percussion), Perry Stenbäck (el- og akustisk guitar, pedalsteel, mandolin, nøgleharpe mm), Peter Dencker (keyboards, klaver, kor og moogbas), Misen Groth (kor), Gry Harrit (kor) samt Anne Seier (kor, add. keyboards og add. vokal på "Lille hjertesang").

"Albummet indeholder nogle af de bedste sange jeg har skrevet og indspillet det seneste tiår. Temaerne er både personlige og almene - fra det inderlige menneskelige og til den tider skræmmende nutid - Men også med både fortællelysten - det eventyrlige - og ikke mindst det legende musikalske og spilleglæden i fokus", fortæller Sebastian.

Mange af de nye sange blev indstuderet undervejs på touren til lydprøverne og tre af sangene nåede også at blive afprøvet på publikum. Der kan også fornemmes en tæt bandlyd uden så mange overdubs, som man normalt hører på Sebastians album. De endelige indspilninger foregik i Soundscape studiet på Frederiksberg i januar og februar i år.

Produktdetaljer

Medie   CD   (Compact Disc)
Udgivet   26/04-2019
EAN/UPC   7332181092639
Katalognr.  PGMDK595CD
Genre   Local
Estimeret vægt   124 gram


Vis flere

Mere med Sebastian

Hvis du kan lide Sebastian, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Sebastian - Hun Nåede At Klappe Hunden

Vis flere

Flere tilbud: Signerede titler

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende CD-udgivelser