Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

 Dunkirk

Christopher Nolan


Beskrivelse

En af vor tids største instruktører har vundet både kritikernes og publikums hjerter med dette storværk - muligvis den bedste krigsfilm siden Saving Private Ryan.

26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater. Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...

Christopher Nolan har til tider delt vandene med sine ambitiøse Hollywoodproduktioner (fx hans forrige Science Fiction-epos, Interstellar), men med Dunkirk har han for alvor bjergtaget den gængse biografgænger såvel som hele den internationale kritikerstab. Et ubestridt mesterværk!

Produktdetaljer

Medie   DVD
Komponist/Instruktør  Christopher Nolan
Udgivet   18/12-2017
EAN/UPC   7340112740146
Estimeret vægt   124 gram
Region   Region 2 (Europa)
Undertekster   Dansk