Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 169,95
På lager

Vores kunder siger:


You can make it!

Berlev’s Rock’n’Roll Hotel


Beskrivelse

Legendariske Søren Berlev og hans Berlevs RocknRoll Hotel har indspillet nyt album hos Flemming Rasmussen i hans ligeså legendariske Sweet Silence Studios. Da Sweet Silence i sin tid åbnede 7. april 1976 var Gasolin, det første orkester til at indspille i studiet. Nu er studiet, efter en årrække at have holdt til i Helsingør, flyttet tilbage til København og hvem var det første band til at indspille der, det var såmænd Søren Berlev med hans nye band Berlev's Rock'n'Roll Hotel. Ringen er sluttet!

Berlevs RocknRoll Hotel består af den energiske forsanger Esben Hegelund, på guitar har vi ekvilibristen Erik Winther, som bakkes op med en solid og levende bas fra bandets yngste medlem Søren Fjalland og så selvfølgelig med solide og tunge indspark fra Søren Berlev selv på trommer. Albummet er indspillet og produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence.

Stilen er rocknroll, som bandnavnet også antyder, og er man til god gedigen håndspillet rock musik, går man ikke galt i byen med den nye plade YOU CAN MAKE IT. En plade, som har været et must for Søren Berlev, at få indspillet og udgivet. Sangene er skrevet af Søren Berlev selv med udgangspunkt i levet liv og i tråd med den traditionsrige rock musik, han altid har dyrket og hyldet.

Som Søren udtaler: Lige fra de tidlige år i Gasolin og frem til i dag har mit hjerte altid banket for rockmusikken, at jeg så ovenikøbet har været og stadig er så begunstiget, at kunne formidle det ud igennem mine trommer og nu også en ny håndfuld sange, er en stor gave og ære for mig.

Pladen åbner med guitar intro på Dont Fool Me for så at tage os med i biffen på Rock hymnen (Let the Good Times Roll) Lets go to the Movies med sit karakteristiske guitar riff herefter tages vi ned i tempo og bevæges i en anden retning på Walking To The Sunset. Så er rocknroll festen sparket i gang og det fortsætter de næste 30 minutter med ørehængere som I Got The Rhythm, Push-Pushog titelnummeret You Can Make It for så at runde pladen af med Troubles; en ægte rock ballade.

Berlevs RocknRoll Hotel formår med You Can Make It! at levere en god gang old school rocknroll med rødder i 70ernes rockscene samtidigt med at støvlerne er solidt plantet i den lidt mere syrede, melodiske rock anno 2018.

Produktdetaljer

Medie LP   (LP VINYL)
Udgivet 30/11-2018
EAN/UPC 5056179183100
Estimeret vægt 200 gram