The Future Bites

Steven Wilson

Pris
kr. 119,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:


På sit nye album, The Future Bites, udforsker Steven Wilson hvordan den menneskelige hjerne har udviklet sig i Internet-æraen. Det er konceptuelt design skabt til den ultramoderne forbruger.

Hvor 2017's To The Bone tog stilling til de stigende problemer med fake news og svigtende troværdighed i medielandskabet, er The Future Bites en auditiv fortælling om helt uhørt og ustoppelig shoppingtrang, manipulerende sociale medier og tabet af vores individualitet. Det kan lyde som en mørk vision om en kommende dystopi, men det er grundlæggende bare en nysgerrig men kritisk læsning af den virkelighed vi på mange måder står i allerede.

Musikalsk stråler The Future Bites med Steven Wilsons sublime produktion. Der er smukke elektroniske lyde forvrænget af menneskelig indgriben, luftig akustisk instrumentering der søger op mod stratosfæren, og der er buldrende basdrevne Motorik-grooves. Det er utvivlsomt Stevens mest brillante værk til dato. Albummet er produceret i London i et samarbejde mellem David Kosten (Bat For Lashes, Everything Everything) og Steven Wilson selv.

Blu-ray-udgaven er en rigtig Steven Wilson-sag med fokus på lækker lyd. Blu-rayen indeholder en Hi-res stereoversion af The Future Bites, et 5.1 mix og et Dolby Atmos mix. Derudover er der inkluderet to promovideoer.

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Udkommer TBA
EAN/UPC 0602508665745
Label CAROLINE
Katalognr. 060250866574
Genre Pop Strategic Marketing
Mål 172 × 135 × 13 mm
Estimeret vægt 100 g
Region Region 1 (Canada og USA) Region 2 (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Engelsk
Bemærk Filmen har ikke undertekster på dansk.

Vis flere

Mere med Steven Wilson

Hvis du kan lide Steven Wilson, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Steven Wilson, Porcupine Tree & Blackfield

Vis flere

Flere tilbud: Steven Wilson - The Future Bites