Bedrag - Den komplette serie -  - Film -  - 5705535064316 - 10/10-2019

Bedrag - Den komplette serie

Pris
$ 27,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Bedrag - Den komplette serie


Samlet boks med sæson 1-3 af DR's populære dramaserie om økonomisk kriminalitet, korruption og konsekvenserne heraf.


Sæson 1: Efterforskeren Mads Justesen (Thomas Bo Larsen) bliver kaldt ud til en strandvasker nær en vindmøllepark og kommer ved et tilfælde på sporet af afstumpede forretningsmetoder i en af landets mest profilerede virksomheder, Energreen. Her arbejder den unge jurist Claudia Moreno (Natalie Madueño), der kæmper sig hastigt op ad karrierestigen. Claudias chef er den karismatiske og frygtindgydende CEO Alexander Sødergren (Nikolaj Lie Kaas). Langt fra Energreens bonede gulve arbejder automekanikeren Nicky Rasmussen (Esben Smed). Udsigten til hurtige penge får ham pludselig blandet ind i Energreens uigennemsigtige univers.

Sæson 2: I første sæson mødte vi svindlerne i de store firmaer, mens det denne gang handler om bankerne. Efterforskeren Mads sidder midt i bunkerne af rutinesager hos Bagmandspolitiet, men har svært ved at glemme Energreen-svindlen, for Mads fik aldrig arresteret hverken firmaets karismatiske direktør Sander, eller den magtfulde bestyrelsesformand Christensen. Den unge jurist Claudia har betalt en høj pris for sin involvering i Energreen. Efter halvandet år i fængsel kommer hun endelig ud... Men til hvad? Vi møder endnu engang Bimse og Nicky når de i deres higen efter rigdom, atter kommer i problemer.

Sæson 3: I tredje sæson er fokus skiftet fra erhvervssvindlere i dyre direktørkontorer til de hårde kriminelle på gaderne. Vi følger igen de to karakterer Nicky og Alf. Nicky er blevet en højt profileret leder i underverdenen, mens Alf har fået nyt job indenfor politiet og har til opgave at gå efter folk som Nicky. Vi introduceres også til en ny hovedrolle, Anna Berg Hansen (Maria Rich), som opererer i sin helt egen arena - banken.

Medie Film     DVD
Antal enheder × 12
Udgivet 10/10-2019
EAN/UPC 5705535064316
Katalognr. DVDD0618
Mål 190 × 135 × 14 mm
Estimeret vægt 806 g
Region Region 2   (Europa)
Undertekster Dansk