Badehotellet - Sæson 3 - Badehotellet - Film - JV-UPN - 5706100079841 - 28. januar 2021

Badehotellet - Sæson 3

Badehotellet

Pris
$ 12,99
Forventes afsendt
6-9 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

Badehotellet - Sæson 3


På Andersens Badehotel er alle de gode gamle gæster kommet tilbage for sommeren og fortsætter spillet om, hvordan man tager sig bedst ud - og hvem man i virkeligheden er bag facaden.

Vi er nået til sommeren 1930. Den amerikanske krise efter Wall-Street-krakket begynder at brede sig til Europa, da de gældsplagede amerikanere opsiger deres korte lån til Tyskland og dermed kaster det store land syd for Danmarks grænse ud i frit økonomisk fald og politisk kaos.

I Danmark mærkes krisen indtil videre kun på landet, der presser økonomien hos hotelpigernes familier og truer hotellets forsyning af råvarer. Hos hetellets gæster derimod, er alt ved det gamle. Grosserer Madsen mistede ganske vist en formue på børsen i New York, men han er allerede tilbage på toppen og holder sammen med sin hustru Therese ferie på hotellet. Hans svigersøn, grev Ditmar, har overvundet krisen i ægteskabet og er her atter som gæst med sin hustru Amanda.

Fabrikant Frigh er her også igen med sin søde kone Alice, deres tvilliger Bertha og Leslie og barnepigen frøken Malling. Skuespiller Edward Weyse er naturligvis også sommergæst, og han har selskab af den unge, kvindelige skuespillerelev Kitty, som skal læse med ham hen over sommeren.

Fru Fjeldsø og hendes søster frøken Vetterstrøm er her, og kontorchef Hjalmar Aurland ankommer sammen med sin kone Helene og deres nyfødte søn Severin. Det hyggelige ferieliv vil ingen være foruden..

Men bag de lukkede døre er virkeligheden en ganske anden. Grosserer Madsen er fallit og kæmper en desperat kamp for at komme tilbage i forretningssporet, mens han lever af lånte penge. Grev Ditmar kæmper for at bevare sit ægteskab for at skjule sin homoseksualitet, og hans kone Amanda finder trøst i klitterne. Fru Aurland frygter, at det afsløres, hvem der er far til hendes barn, og fabrikant Frigh betages fatalt af Weyses unge skuespillerelev.

Medie Film     DVD
Antal enheder × 2
Udgivet 28. januar 2021
Oprindeligt udgivet 2016
EAN/UPC 5706100079841
Udgiver JV-UPN
Genre Komedie
Mål 135 × 190 × 17 mm
Estimeret vægt 161 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk

Vis flere

Mere med Badehotellet

Hvis du kan lide Badehotellet, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Badehotellet sæson 6

Vis flere

Flere tilbud: Badehotellet - Sæson 7

Vis flere

Flere tilbud: DVD'er til 99,95 kr./stk.

Vis flere

Flere tilbud: Badehotellet

Vis flere

Flere tilbud: Mest Populære: Film og Serier

Vis flere

Flere tilbud: Badehotellet - Sæson 8