We Own the Night -  - Film - Sandrew Metronome - 5706550867081 - 1. april 2008
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

We Own the Night

Pris
DKK 69,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 26. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

We Own the Night

Bobby Green (Joaquin Phoenix) er manager på den smarte New Yorker-natklub, El Caribe.

Da en ny type narko kommer til byen, begynder politiet at interessere sig for mafia-lederen Vadim (Alex Veadov), som holder til i Bobbys natklub.

Politiet forsøger at få Bobby til at tage del i opklaringsarbejdet, men Bobby er slet ikke interesseret i at involvere sig, og dermed bringe sig selv og andre i fare.

I stedet forsøger han at holde så lav profil som muligt, for hvad Vadim og mafiaen ikke ved, er at betjenten, der er på sporet af dem, er Bobbys bror, Joseph (Mark Wahlberg).

Inden længe er mafiaen i åben krig med politiet, og Bobby står nu i en loyalitetskonflikt, hvor han er tvunget til at vælge mellem sit liv som natklub-manager og sin familie.


Bobby Green (Joaquin Phoenix) er manager på den smarte New Yorker-natklub El Caribe. Da en ny type narkotika florerer i byen, begynder politiet at interessere sig for mafia-lederen Vadim (Alex Veadov), som holder til i Bobbys natklub.

Politiet forsøger at få Bobby til at tage del i opklaringsarbejdet, men Bobby er slet ikke interesseret i at involvere sig, da han ved, at det vil bringe ham selv og andre i fare. Han forsøger i stedet at holde så lav profil som muligt, for hvad Vadim og mafiaen ikke ved er, at betjenten, der er på sporet af dem, er Bobbys bror, Joseph (Mark Wahlberg).

Inden længe er mafiaen i åben krig med politiet, og Bobby står nu i en loyalitetskonflikt, hvor han er tvunget til at vælge mellem sit liv som natklub-manager og sin familie.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Komponist/Instruktør Diverse
Udgivet 1. april 2008
Oprindeligt udgivet 2007
EAN/UPC 5706550867081
Udgiver Sandrew Metronome DDVDS86708
Genre Thriller
Mål 136 × 192 × 15 mm   ·   90 g
Spilletid 01:57:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk
Instruktør James Gray
Skuespiller Eva Mendes
Skuespiller Joaquin Phoenix
Skuespiller Mark Wahlberg
Skuespiller Robert Duvall
Skuespiller Alex Veadov

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: DVD'er til 69,95 DKK