Ternet Ninja -  - Film -  - 5708758723756 - 12. april 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Ternet Ninja

Pris
DKK 69,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 2. - 4. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Ternet Ninja

Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specialklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke...

Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand; Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske Phillip Eberfrø. Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden.. og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn.

Begreber der ligger langt fra Askes hverdag. Ternet Ninja vinder Askes tillid og hjælper ham med effektivt at få styr på alle sine problemer.

Aske afgiver forinden et højtideligt løfte om at gengælde tjenesten og hjælpe Ternet Ninja med sin mission (uden dog at ane hvad missionen går ud på)… et løfte som Ternet Ninja, har i sinde at holde Aske fast på..

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, står - sammen med flere af nøglefolkene fra biografsuccesen Terkel i Knibe" - i spidsen for den animerede filmudgave af sin børnebogs-bestseller "Ternet Ninja". Ternet Ninja er en film for både børn og voksne. Den står på masser af action, humor, lidt gys og en god knivspids ”moralsk opsang”. Folk der i sin tid har set og nydt "Terkel i Knibe" vil få et glædeligt gensyn med flere af de gamle karakterer.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 12. april 2019
EAN/UPC 5708758723756
Mål 14 × 19 × 1 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Ternet Ninja 2

Vis alle

Flere tilbud: DVD'er til 69,95 DKK

Vis alle

Flere tilbud: Påsketilbud | DVD & Blu-ray → 2 for 100,-