Gasolin’ - Hvis Du Tør, Så Kom Med Mig -  - Film -  - 5709165955525 - 22. november 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Gasolin’ - Hvis Du Tør, Så Kom Med Mig

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 5. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Gasolin’ - Hvis Du Tør, Så Kom Med Mig

Dokumentarfilmen om Gasolin' udkommer på DVD og Blu-ray igen med mere end 2 timers ekstramateriale d. 22. november 2018.

Dette er historien om Gasolin' – den sande fortælling om et ualmindeligt sammenspist orkester, som i løbet af sine ni års levetid tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab. Konflikter og skænderier var dagens orden - mest fordi sangeren Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee stod på hver sin musikalske planet – konflikter som samtidig gav bandet den nerve, der gjorde mange af sangene til klassikere.

Dette er også historien om, hvordan musikken blev til. Hvordan Kim Larsen vendte tilbage til bandet efter at have oplevet Steppeulvene ved en koncert, og havde en åbenbaring om, at Gasolin' måtte sadle om og synge dansk. Gasolins historien bliver afdækket igennem åbenhjertige interviews med hovedpersonerne selv og med dem som var omkring bandet. Filmen byder på sjældne arkivoptagelser og så er den selvfølgelig spækket med masser af herlige musik.

Anders Østersgaards portræt af Gasolin' kommer hele vejen rundt om Danmarks til alle tider største rockband. Fra den spæde begyndelse i slutningen af 60’erne blandt hippier og slumstormere på Christianshavn, over berømmelse i hele Skandinavien og indtil bandets interne konflikter sætter et punktum for samarbejdet i 1978.

Medie Film     DVD
Antal discs 2
Udgivet 22. november 2018
EAN/UPC 5709165955525
Mål 136 × 192 × 15 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  

Vis alle

Flere tilbud: DVD'er til 99,95 DKK