Watchmen - Season 1 - Watchmen - Film - Warner - 7333018017276 - 3/9-2020

Watchmen - Season 1

Watchmen

Pris
$ 44,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
8-11 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

Watchmen - Season 1


TV-serien Watchmen er en form for videreførsel af den ikoniske tegneserie af samme navn, skrevet af legenden Alan Moore.

De store, forkromede konspirationer er stadig i højsædet, men denne gang i en noget anden udgave, end man kender fra tegneserien (og Zack Snyders filmatisering). Damon Lindelof (The Leftovers, Lost) har skabt en redefineret Watchmen-fortælling, der rammer ned i et af tidens mest aktuelle emner i USA: raceproblematikken.

Handlingen udspiller sig i en alternativ udgave af nutidens verden. Angela Abar er en erfaren detektiv fra politistyrken i Tulsa, Oklahoma, hvor betjente er nødt til at skjule deres identitet for at beskytte dem selv mod terrorister. Under en efterforskning af et mord på en person i Abars egen omgangskreds, opdager hun en vidtforgrenet konspiration der truer hele verdens fremtid.

Regina King er hovedperson i et formidabelt cast, der også tæller Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart og Tim Blake Nelson. TV-serien er et stilistisk vidunder med mørk humor, en masse action og et spændende plot, der konstant tager dig ved næsen.

Denne første sæson blev nomineret til ikke mindre end 26 Emmy-priser.

Medie Film     DVD
Udgivet 3/9-2020
EAN/UPC 7333018017276
Label Warner
Mål 190 × 135 × 14 mm
Estimeret vægt 124 g
Region Region 2   (Europa)
Undertekster Dansk

Vis flere

Mere med Watchmen

Hvis du kan lide Watchmen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Watchmen (TV-serie, 2019)

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende film og serier

Vis flere

Flere tilbud: Top-titler fra SF Film