Der kan forekomme forlænget ekspeditionstid på ordrer i øjeblikket. Vi arbejder på højtryk for at få alle ordrer afsted, så hurtigt vi kan.

Doctor Sleep -  - Film -  - 7340112751517 - 19/3-2020

Doctor Sleep

Doctor Sleep


Filmatiseringen af Stephen Kings efterfølger til klassikeren The Shining (Ondskabens Hotel).

Mange år efter de traumatiserende hændelser på The Overlook Hotel, er Dan Torrance blevet en alkoholiker, der har svært ved at finde arbejde. Dan har helt særlige egenskaber, kaldet 'The Shining', og han indser snart mulighederne i at bruge disse egenskaber til et godt formål. Han finder arbejde på et hospice, hvor han bliver kendt som "Dr. Sleep". En dag stifter han bekendtskab med den unge pige, Abra Stone, som også besidder samme evner, men i et omfang der langt overstiger Dans. Onde kræfter vil udnytte dette potentiale, og Dan må gøre alt i sin magt for at redde den unge pige... det indbefatter også et gensyn med det sted, han svor aldrig at vende tilbage til.

Mike Flanagans filmatisering er mere tro mod Stephen Kings bogforlæg end Stanley Kubricks kontroversielle filmatisering af The Shining var. Men også visse af Kubricks elementer anerkendes i denne efterfølger.

Mike Flanagan har på rekordtid vist sig som en af tidens vigtigste gyserfilminstruktører. Han står bl.a. de anmelderroste gysere Oculus, Hush og Before I Wake og ikke mindst den overraskende succes i form af Netflix-serien The Haunting of Hill House. Derudover har han også tidligere instrueret filmatiseringsen af en anden Stephen King-roman, Geralds Farlige Leg.

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Udgivet 19/3-2020
EAN/UPC 7340112751517
Mål 135 × 172 × 13 mm
Estimeret vægt 100 g
Region Region 2   (Europa)
Undertekster Dansk