Jojo Rabbit -  - Film -  - 7340112752002 - 2/6-2020

Jojo Rabbit

Pris
$ 12,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

Jojo Rabbit


Oscarvindende komedie skabt af Taika Waititi (Thor: Ragnarok, What We Do in The Shadows).

Taika Waititi har med film som What We Do in The Shadows og Thor: Ragnarok slået sig fast, som en af tidens mest efterspurgte komedie- og superheltefilm-instruktører. Med Jojo Rabbit har han begået en usædvanligt rørende og samtidig vildt sjov komedie, der meget kontroversielt er centreret om 2. Verdenskrigs Hitlerjugend i sin fortælling.

Den unge Hitlerjugenddreng Jojo får sit verdenssyn vendt på hovedet, da han opdager, at hans mor skjuler en ung, jødisk pige på loftet. Med hjælp fra sin fantasiven, Adolf Hitler, må Jojo konfrontere sin egen blinde nationalisme. Jojo Rabbit er en yderst charmerende, satirisk komedie, der med humor som våben udstiller had og blind fanatismes absurditet. Samtidig hylder filmen tolerance og kærlighed på tværs af alder, religion, race og køn.

På rollelisten finder du navne som Taika Waititi selv, Scarlett Johansson (Oscarnomineret for sin rolle) og Sam Rockwell.

Trods sit kontroversielle udgangspunkt, der har delt anmelderne Verden over, så har filmen vundet og været nomineret til utallige priser.


OSCARVINDER: Bedste Adapterede Manuskript

OSCARNOMINERET: Bedste Film, Bedste Kvindelige Birolle (Scarlett Johansson), Bedste Kostumer, Bedste Produktionsdesign, Bedste Klipning

Medie Film     DVD
Udgivet 2/6-2020
EAN/UPC 7340112752002
Mål 190 × 135 × 14 mm
Estimeret vægt 124 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk