I Am Easy to Find (Clear Vinyl)

The National

Pris
$ 28,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Få bands har så respektindgydende højt et bundniveau som The National. Frem til Trouble Will Find Me fra 2013 var de garanter for forrygende indie-rock med sprøde guitarriffs akkompagneret af Matt Berningers karakteristiske baritonvokal, der leverede hans ligeså karakteristiske sangtekster.

I 2017 udsendte de albummet Sleep Well Beast, og lyden var lige pludselig kendetegnet ved et mere elektronisk udtryk. Men sangene var som altid af tårnhøj kvalitet, og Berningers vokal stod fortsat som et fyrtårn i det nye lydbillede, og albummet blev derfor - som vanligt - en stor kritikersucces.

Her mindre end to år senere følger de op med et nyt albumudspil, I Am Easy to Find, der består af ikke mindre end 16 nye numre. Førstesinglen "You Had Your Soul With You" gæstes af Gail Ann Dorsey på bl.a. vokal og begynder med et opklippet og frenetisk guitarriff, der slår fast at kvintetten fortsætter deres kreative rejse, hvor lytteren udfordres og belønnes i lige stor udstrækning.

Sammen med albummet vil bandet også udgive en kortfilm, der indeholder albummets sange. Kortfilmen er instrueret af Mike Mills (20th Century Women, Beginners) og har Alicia Vikander i hovedrollen - det er også Vikander som pryder albummets forside.

Kommentar

CLEAR VINYL

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Antal enheder × 2
Udgave Limited edition
Udgivet 17/5-2019
EAN/UPC 0191400015401
Label 4AD
Katalognr. 4AD0154LPE
Genre Local
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 450 g