Volume One 1961-1965

Marvin Gaye

kr. 749,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:

Findes også som:

180 GRAM



Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Antal enheder × 7
Udgave High quality edition
Specielt cover Box set
Udgivet Tyskland, 30/06-1990
EAN/UPC 0600753536452
Katalognr. MOT5353645.1
Genre Rock
Estimeret vægt 1.200 gram


  1. (I'm Afraid) the Masquerade is over
  2. My Funny Valentine
  3. Witchcraft
  4. Easy Living
  5. How Deep is the Ocean (How High is the Sky)
  6. Love for Sale
  7. Always
  8. How High the Moon
  9. Let Your Conscience Be Your Guide
  10. Never Let You Go (Sha Lu Bop)
  11. You Don't Know What Love is
LP 2
  1. Stubborn Kind of Fellow
  2. Pride and Joy
  3. Hitch Hike
  4. Get My Hands on Some Lovin'
  5. Wherever I Lay My Hat (That's My Home)
  6. Soldier's Plea
  7. It Hurt Me Too
  8. Taking My Time
  9. Hello There Angel
  10. I'm Yours, You're Mine
LP 3
  1. You've Changed
  2. I Was Telling Her About You
  3. I Wonder
  4. I'll Be Around
  5. Because of You
  6. I Don't Know Why
  7. I've Grown Accustomed to Her Face
  8. When Your Lover Has Gone
  9. When I'm Alone I Cry
  10. If My Heart Could Sing (Mono Version)
LP 4
  1. Hello Broadway
  2. People
  3. The Party's over
  4. On the Street Where You Live
  5. What Kind of Fool Am I
  6. My Kind of Town
  7. Days of Wine and Roses
  8. This is the Life
  9. My Way
  10. Hello Dolly
  11. Walk on the Wild Side
LP 5
  1. Once Upon a Time (Single Version / Mono)
  2. Deed I Do
  3. Until I Met You (Corner Pocket) (Album Version)
  4. Together (Album Version)
  5. (I Love You) for Sentimental Reasons (Album Version)
  6. The Late Late Show (Album Version)
  7. After the Lights Go Down Low (Album Version)
  8. Just Squeeze Me (But Don't Tease Me) (Album Version)
  9. What's the Matter with You Baby (Single Version / Mono)
  10. You Came a Long Way from St. Louis (Album Version)
LP 6
  1. You're a Wonderful One (Album Version / Stereo)
  2. How Sweet It is (To Be Loved by You) (Album Version)
  3. Try It Baby (Single Version (Mono))
  4. Baby Don't You Do It (Single Version (Mono))
  5. Need Your Lovin' (Want You Back) (Stereo Version)
  6. One of These Days (Stereo Version)
  7. No Good Without You (Album Version (Mono))
  8. Stepping Closer to Your Heart (Album Version (Mono))
  9. Need Somebody (Album Version (Mono))
  10. Me and My Lonely Room (Stereo Version)
  11. Now That You've Won Me (Album Version (Mono))
  12. Forever (Single Version)
LP 7
  1. Nature Boy
  2. Ramblin Rose
  3. Too Young
  4. Pretend
  5. Straighten Up and Fly Right
  6. Mona Lisa
  7. Unforgettable
  8. To the Ends of the Earth
  9. Sweet Lorraine

Vis flere

Mere med Marvin Gaye

Hvis du kan lide Marvin Gaye, så måske...

Vis flere


Vis flere

Flere tilbud: Vinylkampagne: Flere hundrede vinyludgivelser til ekstraskarpe priser