Rory Gallagher

kr. 119,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:

Findes også som:



Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 3
Udgave Deluxe edition
Udgivet 31/05-2019
EAN/UPC 0600753868010
Katalognr. 060075386801
Genre Pop Strategic Marketing
Estimeret vægt 248 gram


  1. Don't Start Me Talkin' (Unreleased Track from the Jinx Album
  2. Nothin' but the Devil (Unreleased Track from the Against the
  3. Tore Down (Unreleased Track from the Blueprint Album Session
  4. Off the Handle (Unreleased Session Paul Jones Show Bbc Radio
  5. I Could've Had Religion (Unreleased Wncr Cleveland Radio Ses
  6. As the Crow Flies (Unreleased Track from Tattoo Album Sessio
  7. A Million Miles Away (Unreleased Bbc Radio 1 Session 1973)
  8. Should've Learnt My Lesson (Outtake from Deuce Album Session
  9. Leaving Town Blues (Tribute Track from Peter Green 'rattlesn
  10. Drop Down Baby (Rory Guest Guitar on Lonnie Donegan's "Putti
  11. I'm Ready (Guest Guitarist on Muddy Waters 'london Sessions'
  12. Bullfrog Blues (Unreleased Wncr Cleveland Radio Session from
CD 2
  1. Who's That Coming (Acoustic Outtake from Tattoo Album Sessio
  2. Should've Learnt My Lesson (Acoustic Outtake from Deuce Albu
  3. Prison Blues (Unreleased Track from Blueprint Album Sessions
  4. Secret Agent (Unreleased Acoustic Version from Rte Irish TV
  5. Blow Wind Blow (Unreleased Wncr Cleveland Radio Session from
  6. Bankers Blues (Outtake from the Blueprint Album Sessions 197
  7. Whole Lot of People (Acoustic Outtake from Deuce Album Sessi
  8. Loanshark Blues (Unreleased Acoustic Version from German TV
  9. Pistol Slapper Blues (Unreleased Acoustic Version from Irish
  10. Can't Be Satisfied (Unreleased Radio Ffn Session from 1992)
  11. Want Ad Blues (Unreleased Rte Radio Two Dave Fanning Session
  12. Walkin' Blues (Unreleased Acoustic Version from Rte Irish TV
CD 3
  1. When My Baby She Left Me (Unreleased Track from Glasgow Apol
  2. Nothin' but the Devil (Unreleased Track from Glasgow Apollo
  3. What in the World (Unreleased Track from Glasgow Apollo Conc
  4. I Wonder Who (Unreleased Live Track from Late 1980s)
  5. Messin' with the Kid (Unreleased Track from Sheffield City H
  6. Tore Down (Unreleased Track from Newcastle City Hall Concert
  7. Garbage Man Blues (Unreleased Track from Sheffield City Hall
  8. All Around Man (Unreleased Track from Bbc Ogwt Special 1976)
  9. Born Under a Bad Sign (Unreleased Track from Rockpalast 1991
  10. You Upset Me (Unreleased Guest Performance from Albert King
  11. Comin' Home Baby (Unreleased Track from 1989 Concert with Ch
  12. Rory Talking Blues (Interview Track of Rory Talking About Th

Vis flere

Mere med Rory Gallagher

Hvis du kan lide Rory Gallagher, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 119,95

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 119,95