Blue & Lonesome

The Rolling Stones


Første studiealbum i over et årti for den legendariske gruppe - med covernumre af forskellige Blues-favoritter

Blue & Lonesome fører bandet tilbage til deres rødder med passionen for blues, som altid har været at spore i The Rolling Stones. Albummet blev indspillet på blot tre dage i december 2015 i British Grove Studio, kun et stenkast fra Richmond og Eel Pie Island, hvor Stones startede med at spille på diverse pubs og klubber som et ungt blues-band.

Deres tilgang til det nye album var, at det skulle være spontant og indspillet live uden efterfølgende overlejrede optagelser. Selve bandet blev under indspilningerne akkompagneret af deres tourkammerater Darryl Jones (bas), Chuck Leavell (keyboards) og Matt Clifford (keyboards), mens også Eric Clapton medvirkede på to af numrene, da han alligevel var i studiet ved siden af for at indspille sit seneste album.

På albummet ærer Stones deres tidlige blues-dage, hvor de spillede musik af artister som Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter og Hownlin' Wolf. Blue & Lonesome indeholder derfor en række fantastiske covers af netop disse blues-legenders sange.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 02/12-2016
EAN/UPC 0602557149425
Label Pop Strategic Marketing
Katalognr. 060255714942
Estimeret vægt 124 gram


Vis flere

Mere med The Rolling Stones

Hvis du kan lide The Rolling Stones, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: The Rolling Stones - Blue & Lonesome

Vis flere

Flere tilbud: Musik: Det bedste fra 2016